Влада

Депутати виділили КП «Житомирводоканал» 640 тис. грн на закупівлю люків

4 July 2017, 15:09

Депутатська комісія з питань житлово-комунального господарства рекомендувала виділити 2,6 млн грн на закупівлю люків, але депутати виділили лише 640 тис. грн.

Таке рішення було прийняте на сесії Житомирської міської ради 4 липня.

«Ми зібрали інформацію у всіх ЖЕКів, ЖБК та ОСББ, зараз на території міста відсутні 1600 люків та решіток. Коли ми перевірили, то виявилося, що люки наших комунальних підприємств відсутні на суму 1 млн 15 тисяч гривень», - повідомив начальник управління комунального господарства Олександр Марцун.

За його словами, зараз потрібно виділити 640 тис. грн для закупівлі люків КП «Житомирводоканал», всі інші кошти враховані в Програмі благоустрою та розвитку комунального господарства міста Житомира на 2016-2018 роки.

За виділення коштів водоканалу проголосували 27 депутатів з 31 присутнього. Крім того, погоджувальна рада рекомендувала управлінню комунального господарства звернутися до правоохоронних органів, прокуратури та СБУ з приводу невиконання своїх обов’язків ПАТ «Укртелеком» та іншими організаціями щодо утримання люків.

Олександр Марцун повідомив, що, крім «Укртелекому», підготовлені листи на адресу Житомирського РЕМу та ПАТ «Житомиргаз».

Незважаючи на прохання мера не запізнюватися, перерва розтягнулася майже на годину: станом на 14:40 в сесійній залі було 17 депутатів (всього в міськраді 42 депутати).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі