Влада

Засідання Житомирського виконкому без нового члена. Фоторепортаж

19 July 2017, 13:20

З 25 членів виконавчого комітету Житомирської міськради (два місця й досі залишаються вакантними) на засідання 19 липня прибули всього 16 осіб. З невідомих причин пропустив своє перше засідання й новий член виконкому - юрист і АТОвець Владислав Воробйов, за включення якого проголосували депутати на сесії 5 липня.

Виконком погодив питання щодо дітей з районів, які відвідують житомирські школи й дитсадки, затвердив план заходів щодо відзначення у Житомирі Дня прапора та Дня незалежності, а також прийняв рішення щодо присвоєння звання «Мати-героїня» житомирянці Ірині Березюк, яка народила й виховала п'ятьох дітей. Також було вирішено створити комісію для обстеження маршруток випуску до 2008 року.

Засідання намагався зірвати чоловік зі скринькою для пожертв – непроханим гостем виявився екс-кандидат в мери Житомира Євгеній Кузнєцов.

Як повідомляв Житомир.info, 5 липня 2017 року депутати міськради виключили зі складу виконкому двох людей – Олексія Ясюнецького й Михайла Сороку, - та включили Владислава Воробйова.

Фоторепортаж Анни Максимової 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі