Влада

Житомир отримає 27 мільйонів на житлово-комунальне господарство

15 March 2007, 10:12

14 березня 2007 року голова Житомирської обласної державної адміністрації Юрій Павленко взяв участь в роботі сесії Житомирської міської ради. Губернатор звернув увагу присутніх на те, що Житомир є одним із перших обласних центрів України, який ухвалив рішення щодо затвердження тарифів по кожному будинку відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 12.07.2005 №560.

Про це повідомила прес-служба Житомирської облдержадміністрації

Керівник області повідомив, що в рамках виконання обласної Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства області на потреби м. Житомира у 2007 році буде спрямовано майже 27 млн. грн.

Як уже повідомляв Житомир.info, 13 березня 2007 року Павленко підписав розпорядження, яке має на меті посилити контроль за порядком встановлення тарифів у житлово-комунальній сфері. До складу обласної робочої групи, яка буде перевіряти тарифи, увійдуть заступники голови облдержадміністрації, начальники профільних управлінь обласної адміністрації та міськвиконкомів, представники контрольно-ревізійного управління, Антимонопольного комітету України, державної інспекції з контролю за цінами, Служби безпеки України, а також керівники депутатських фракцій обласної ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі