Влада

Влада Житомира хоче підписати меморандум з грузинським містом Кутаїсі, який діятиме 10 років

22 August 2017, 12:58

Влада Житомира хоче укласти Меморандум про поглиблення партнерських стосунків у сферах культури, науки, освіти, спорту, економіки та діяльності місцевого самоврядування з містом Кутаїсі (Грузія).

Відповідний проект рішення сесії опублікований на сайті міської ради 21 серпня.

«З метою поглиблення дружби та розширення співпраці між територіальними громадами міст Житомира (Україна) та Кутаїсі (Грузія) у сферах культури, науки, освіти, спорту, економіки відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі Листа про наміри від 17.08.2016 № 5958/20, що надійшов від мерії муніципалітету м. Кутаїсі, міська рада вирішила укласти Меморандум про поглиблення партнерських стосунків у сфері культури, науки, освіти, спорту, економіки та діяльності місцевого самоврядування між територіальними громадами міст Житомира (Україна) та Кутаїсі (Грузія)», - зазначається у проекті рішення.

Від імені територіальної громади міста Житомир Меморандум підписуватиме мер Сергій Сухомлин. Контролюватиме виконанням рішення сесії секретар міської ради Наталія Чиж.

Меморандум планують підписати 7 вересня, він діятиме впродовж 10 років.

Як повідомляв Житомир.info, 17 лютого мер Житомира Сергій Сухомлин під час робочого візиту до Грузії домовився з мером Кутаїсі Шота Мургулія про реабілітацію для дітей із родин учасників АТО. 27 липня делегація у складі 25 дітей житомирян-учасників АТО поїхала на відпочинок та оздоровлення в Грузію. 7 серпня у сесійній залі міської ради діти ділилися враженнями та передали меру подарунки з Кутаїсі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі