Місто

У Житомирі на святкування Дня незалежності України витратили близько 25 тис. грн

25 August 2017, 07:59

 На святковий концерт до Дня незалежності України біля кінотеатру «Жовтень» в Житомирі зібралося кілька сотень людей. Останні, під звуки оркестру танцювали та співали пісень. Разом із тим, навіть був своєрідний показ мод та родзинка свята – фаєр-шоу від місцевого колективу «Будинок сонця». За словами начальника управління культури Житомирської міської ради Ніни Рябенко, на святкування 26-ї річниці незалежності в Житомирі витратили близько 25 тисяч гривень.

«З Днем незалежності! Бажаю всім нам бути незалежними, любить свою країну, рідних, близьких, себе, своє місто. Саме це є гаслом сьогоднішнього святкування. Святкову програму розпочинає духовий оркестр палацу культури «Сурми Полісся», також буде багато колективів, далі диско-батл. Маємо змогу потанцювати, нарешті почали з себе скидати кайдани, щоб бути вільнішими і святкувати достойно. Після «Диско-каламут» дуже багато танцювальних колективів, які будуть проводити флешмоби із житомирянами. Завершальна точка - фаєршоу від «Будинок сонця», - розповідає начальник управління культури Житомирської міської ради Ніна Рябенко.

«Ми вклалися у свій бюджет, у нас було виділено 25 тисяч гривень на святкування Дня незалежності. На День прапора більше 10 тисяч. Намагались вміститися у цей бюджет», - зазначила начальник управління культури Житомирської міської ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі