Місто

Мер Житомира пообіцяв розібратися з будівництвом АЗС в мікрорайоні на проспекті Незалежності

29 August 2017, 13:13

Представники мікрорайону «Гормолзавод», де проживає близько 5 тис. людей, прийшли на сесію протестувати проти будівництва автозаправки.

Кілька десятків людей з плакатами зайшли до сесійної зали на початку позачергової сесії 29 серпня.

«Там була територія, де жителі проводили свій час. До цього року це були землі житлової забудови, а цього року ми дізналися, що 6 червня земельну ділянку продали під будівництво АЗС. Якщо б там будувався магазин, супермаркет, то жителі були б не проти, але якщо там будуть АЗС, то це рак, псоріаз та все інше, а там багато молодих сімей з маленькими дітьми. Цього робити ніхто не дасть», - сказав представник ініціативної групи Микола Шахрай.

Мер Сергій Сухомлин запросив ініціативну групу прийти до нього 30 серпня.

«Давайте завтра в три години ми збираємося з ініціативною групою. Завтра ніяке будівництво точно не буде відбуватися, інспекція (з благоустрою) проконтролюйте це», - сказав Сергій Сухомлин.

Через годину після початку сесії депутати приступили до формування порядку денного, у сесійній залі присутні 30 депутатів з 42.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 23 серпня житомиряни під дощем перекрили проспект Незалежності, протестували проти заправки біля своїх будинків.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі