Економіка

Майже 178 млн грн перерахувала митниця до спецфонду бюджету Житомирської області на ремонт доріг

12 September 2017, 13:12

З січня по серпень 2017 року в рамках експерименту щодо перерахування 50% від перевиконання надходжень митних платежів Житомирська митниця Державної фіскальної служби забезпечила 177,8 млн грн на реконструкцію доріг.

Така сума коштів надійшла із державної казни до спеціального фонду бюджету Житомирської області на ремонт доріг загального користування, - 12 вересня повідомила прес-служба Житомирської митниці.

«Фінансування експерименту щодо реконструкції доріг Житомирської області забезпечили за рахунок перевиконання загального обсягу щомісячних показників надходжень митних платежів – податку на додану вартість, акцизного податку, ввізного та вивізного мита, які сплачуються при митному оформленні товарів у зоні діяльності Житомирської митниці ДФС», - йдеться в повідомленні.

За 8 місяців до Держбюджету України загалом перераховано 1877,3 млн грн митних податків і зборів, - інформує митниця. Планові показники Міністерства фінансів України перевиконано на 29,8%. Зокрема, у серпні перераховано 287,2 млн грн митних податків і зборів, що складає 130,3% виконання індикативу Мінфіну.

Як повідомляв Житомир.info, протягом січня-липня 2017 року митниця заробила на дороги області 150 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі