Влада

Колишній депутат Житомирської міської ради тепер керує управлінням капітального будівництва

14 September 2017, 14:59

У Житомирі виконувати обов’язки начальника управління капітального будівництва буде колишній депутат Житомирської міської ради шостого скликання В’ячеслав Глазунов.

Розпорядження мера Житомира «Про покладання обов’язків начальника управління капітального будівництва Житомирської міської ради на Глазунова В.В.» опубліковане на сайті міської ради 13 вересня 2017 року.

«Виконання обов’язків начальника управління капітального будівництва Житомирської міської ради покласти на головного спеціаліста відділу нагляду за будівництвом цього управління Глазунова В’ячеслава Володимировича за його згодою», - йдеться в розпорядженні.

У декларації за 2016 рік В’ячеслава Глазунова вказано, що він має житловий будинок загальною площею 55,1 кв.м. у Житомирі, який є у 100% власності дружини та ще один будинок загальною площею 202,4 кв. м. у Тетерівці. Земельну ділянку в Тетерівці 1000 кв.м. та у Житомирі – 600 кв. м. Також у декларації Глазунова у власності дружини вказаний автомобіль Volkswagen Тransporter 2002 р.в. та ЗІЛ ММЗ 1986 р.в. Заробітна плата у 2016 році у В’ячеслава Глазунова становили 17 тис. 952 грн. готівкою у посадовця задекларовано 78 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, у червні  2017 року в Єдиному реєстрі декларацій була опублікована інформкація про звільнення. Начальник управління капітального будівництва Житомирської міськради Олександр Заблоцький пропрацював 4 місяці і звільняється. Також 11 вересня на сайті міської ради з'явилася інформація про те, що начальника управління капітального будівництва Житомирської міськради переводять на посаду заступника.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі