Влада

Через неналежне виконання посадових обов’язків звільнили прокурора Житомирської області Дмитра Лубчука

9 November 2017, 11:44

Рішенням ради прокурорів України з посади був звільнений прокурор Житомирської області Дмитро Лубчук.

Про це йдеться у документі на сайті Генпрокуратури України.

«Розглянувши та обговоривши матеріали про звільнення Лубчука Дмитра Івановича з посади прокурора Житомирської області у зв’язку з неналежним виконання ним посадових обов’язків, установлених для відповідної адміністративної посади, шляхом відкритого голосування , на підставі ст.ст. 41,71 Закону України «Про прокуратуру», п. 4.1. Положення про раду прокурорів України, затвердженого всеукраїнською конференцією прокурорів 27 квітня 2017 року, рада прокурорів України вирішила: Рекомендувати звільнення Лубчука Дмитра Івановича з посади прокурора Житомирської області», - йдеться в документі.

На сайті прокуратури Житомирської області жодної інформації про звільнення Дмитра Лубчука станом на 9 листопада немає, проте з розділу «Керівництво» зникло фото прокурора та відомості про нього.

У відділі кадрів обласної прокуратури Житомир.info уточнили, що з посади Дмитра Лубчука звільнили 3 листопада 2017 року.

Нагадаємо, Дмитро Лубчук з 29 серпня 2017 року знову був призначений на посаду прокурора Житомирської області.

Як повідомляв Житомир.info, 7 квітня 2014 року Дмитро Лубчук, який тривалий час працював в органах прокуратури на Львівщині, був призначений прокурором Житомирської області. В лютому 2015 року його звільнили з цієї посади. З 10 серпня цього року Любомир Війтович, який працював прокурором області з березня 2015 року, переведений на посаду першого заступника прокурора Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі