Економіка

Мер Житомира підписав новий розподіл обов’язків: повернув контроль за культурою Хренову

7 December 2017, 17:42

Мер Житомира Сергій Сухомлин підписав новий розподіл обов'язків між міським головою, секретарем міської ради, першим заступником, заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та керуючим справами виконавчого комітету міської ради.

Розпорядження, підписане 30 листопада, опубліковане на сайті міської ради.

Відповідно до розпорядження, мер зняв з себе обов’язки контролю та координації діяльності управління культури, діяльність комунальних підприємств: «Парк» Житомирської міської ради; «Об’єднана дирекція кінотеатрів міста» Житомирської міської ради; «Обрядове» Житомирської міської ради; комунального закладу «Палац культури» Житомирської міської ради, комунального закладу «Централізована бібліотечна система» Житомирської міської ради, комунальних початкових спеціалізованих мистецьких закладів.

Нагадаємо, мер контролював їхню роботу з 8 червня цього року, до цього ці функції були прописані в обов’язках заступника мера Матвія Хренова і тепер знову повернуті йому.

Крім того, мер виконує обов’язки відсутнього першого заступника.


Найменше посадових обов’язків у заступника мера Дмитра Ткачука. Нагадаємо, на початку листопада обговорювали його можливе звільнення, одна з причин якого, за словами мера, - нерівномірний розподіл обов’язків.


Як повідомляв Житомир.info, на сесії міської ради 9 листопада цього року збиралися розглядати питання про призначення першим заступником мера Андрія Ткаченка, але потім питання з розгляду зняли.
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сухомлин заступники 
Матеріали по темі