Місто

На період снігопадів влада Житомира заборонила в’їзд вантажівок на територію міста

18 December 2017, 21:01

Житомир від заметів чистять 28 одиниць техніки, негода вируватиме 2 найближчих дні, а батьки можуть тимчасово не водити дітей до дитсадків та шкіл.

Про це увечері 18 грудня у своєму фейсбук написав міський голова Житомира Сергій Сухомлин.

«У найближчі два дні синоптики прогнозують у Житомирі хуртовини та погіршення погодних умов. Вся комунальна техніка працює у посиленому режимі у боротьбі з негодою. Зараз місто чистить 28 одиниць техніки. Усі заклади освіти працюватимуть у штатному режимі. Через негоду за бажанням батьків діти можуть не відвідувати школи та дитячі садки», - написав мер Житомира.

Підприємства та організації, за якими закріплені території, повинні очистити їх від снігу, - наголосив міський голова. Якщо цього не буде зроблено, то за несвоєчасне прибирання будуть накладатися штрафи.

Сергій Сухомлин попросив водіїв не залишати припарковані автомобілі на проїжджих частинах, щоб не заважати працювати снігоприбиральній техніці, а також повідомив про рішення міської влади обмежити в’їзд великогабаритної техніки в місто на період снігопаду.

Як повідомляв Житомир.info, через замети та ожеледицю у Житомирі почастішали ДТП, патрульні не встигають реагувати на всі виклики. Через ускладнення погодних умов на трасі Київ-Чоп у Житомирській області сталася ДТП за участі кількох автомобілів. Патрульні закликають водіїв бути більш уважними.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сухомлин техника снег  
Матеріали по темі