Суспільство

Фонд родини Розенблат привітав понад тисячу маленьких житомирян з новорічними святами

22 December 2017, 14:09

Традиційно до новорічних та різдвяних свят Фонд родини Розенблат вітає маленьких житомирян. Цьогоріч солодкі подарунки отримають 1100 дітей.

«Усі діти заслуговують на свято, на позитивні емоції. Відтак, передусім ми даруємо новорічні презенти для діток, які опинилися в складних життєвих ситуаціях. Так, цьогоріч подарунки отримали вихованці низки дитячих закладів. - каже засновник Фонду родини Розенблат, Борислав Розенблат. - Я щиро вітаю усіх з прийдешніми новорічними та різдвяними свята та зичу усім миру, здоров’я, любові, достатку та щастя.»

Фонд родини Розенблат постійно допомагає дитячим закладам, купуючи та передаючи необхідні речі.

«Наш Фонд опікується різними закладами, де виховуються, навчаються або проживають діти. Ми допомагаємо не лише до певних свят, а впродовж року. Коли до нас звертаються представники тих чи інших закладів, ми намагаємося максимально допомогти», - розповідає співзасновниця Фонду родини Розенблат, Олена Розенблат.

Частину подарунків волонтери Фонду вже передали малятам, решту ще розвозять.

«Фонд багато років підтримує дітей із малозабезпечених родин, дітей учасників АТО та дітей з інвалідністю, це не просто акція. Для нас важливо не просто передати подарунки, а долучитися до створення святкової атмосфери у закладі, де перебувають діти. Тому ми підлаштовуємося під вже заплановані свята і на них вручаємо свої пакуночки. Діти щиро радіють цьому і це, по-суті, найважливіше», - відзначає волонтерка Фонду, Людмила Альтовська.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Фонд родини Розенблат діти подарунки 
Матеріали по темі