Події

За день на пожежах загинули двоє жителів Житомирської області

21 December 2017, 12:22

20 грудня на пожежах у власних домівках загинули 47-річний чоловік та 95-річна бабуся з Житомирської області.

Про це повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

Перша пожежа рано вранці сталася в Народицькому районі Житомирської області.

«О 07:48 20 грудня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в селі Закусили Народицького району. З’ясувалось, що з-під шиферу покрівлі виходить дим. Також під час проведення розвідки ланки газодимозахисної служби всередині будинку було встановлено, що горить двошарове перекриття двох кімнат та стіни біля груби опаленні. В кімнаті біля виходу рятувальники виявили тіло 95-річної господарки без ознака життя. Напевно, жінка намагалась врятуватись, проте, на жаль, їй це не вдалось», - інформують рятувальники.

О 08:37 пожежу локалізували, о 11:38 – ліквідували. За попередньою інформацію, пожежа виникла через порушення правил експлуатації пічного опалення.

Інша пожежа сталася о 20:50 в смт Яблунець Ємільчинського району, про неї повідомили сусіди, які побачили густий дим із оселі.

«Люди попередили про те, що всередині може знаходитись людина. По прибуттю вогнеборців до місця пригоди в помешканні спостерігалось сильне задимлення. Провівши розвідку всередині житла з’ясувалось, що загоряння сталось у одній із житлових кімнат. Саме там рятувальники виявили на ліжку бездиханне тіло чоловіка. Як стало відомо згодом, це був 47-річний господар оселі. Вогонь устиг знищити ліжко, окремі речі домашнього вжитку та пошкодити підлогу. Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем під час паління», - повідомило УДСНС.

Як повідомляв Житомир.info, 15 грудня в селі Мінійки Коростишівського району в ліжку загинула 78-річна неходяча бабуся.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа 
Матеріали по темі