Влада

Позаміські дороги повинні бути повністю розчищені через 8 годин після снігопаду, - САД в Житомирській області

20 December 2017, 15:26

Відповідно до державних стандартів, позаміські шляхи повинні бути повністю розчищені від снігу не пізніше, ніж через 8 годин після снігопаду.

Про це 20 грудня нагадала прес-служба Служби автомобільних доріг у Житомирській області.

«Згідно з «Єдиними правилами зимового утримання автомобільних доріг», повне очищення від снігу позаміських доріг здійснюються після закінчення снігопаду або завірюхи та не повинне перевищувати 8 годин відповідно до ДСТУ. Автомобільні дороги місцевого значення повинні бути очищені упродовж 12-16 годин», - інформує прес-служба.

За повідомленням, станом на 20 грудня на трасі Київ-Чоп у Житомирській області триває обмеження руху для вантажного та великогабаритного транспорту для уникнення заторів.

«На даний час для забезпечення проїзду на шляхах загального користування державного і місцевого значення Житомирської області працює 112 механізмів та більше 180 працівників», - повідомляє САД.

За даними прес-служби, досі фіксується ускладнений рух на автомобільних дорогах місцевого значення Андрушівка - Мала П’ятигірка; під’їзд до села Любимівка, на автодорозі Ігнатпіль-Усове-Кованка 37-49 км. Частково ускладнений проїзд на під’їзді до села Туровець Житомирського району.

Водіїв просять з розумінням поставитися до ситуації на шляхах області та запевняють: на даний час задіяні всі наявні ресурси для ліквідації наслідків негоди.

Нагадаємо, обмеження руху для вантажного та великогабаритного транспорту на трасі Київ-Чоп ввели вранці 19 грудня, а на території Житомира – ще 18 грудня.

Як повідомляв Житомир.info, на кордоні між Житомирською на Вінницькою областями утворився багатокілометровий затор.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сад дорога  
Матеріали по темі