Події

​У селищі Житомирської області у пожежі загинула літня жінка – не змогла самотужки вибратися з хати

17 January 2018, 16:24

17 січня у селищі Чоповичі Малинського району Житомирської області під час пожежі загинула 81-річна жінка. Тіло бабусі у коридорі виявили рятувальники.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України в Житомирській області.

«17 січня о 06:09 до Служби порятунку «101» смт Чоповичі Малинського району надійшло повідомлення про пожежу в одній із квартир дерев’яного житлового будинку на трьох господарів. Про це рятувальників сповістила сусідка, яка відчула запах диму у своєму помешканні. На місці події бійці ДСНС виявили, що з-під даху будинку йде сильний дим, а в одній із кімнат тліли матрац на ліжку та речі домашнього вжитку. Під час проведення розвідки рятувальники виявили у коридорі тіло 81-річної власниці помешкання без ознак життя. Ймовірно, старенька намагалася самотужки вибратися із задимленого приміщення», – інформують у ДСНС.

Пожежу локалізували о 06:11 та о 07:50 – ліквідовали. Вогонь встиг знищити домашнє майно в кімнаті, але рятувальники не допустили розповсюдження вогню на інші помешкання будівлі.

«До ліквідації загоряння залучалося 4 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежної техніки. Попередня причина пожежі – коротке замикання в електромережі. Усі обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями», – зазначають у прес-службі.

Як повідомляв Житомир.info, 16 січня у Баранівці Житомирської області під час пожежі загинула 86-річна бабуся.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС смертельна пожежа 
Матеріали по темі