Культура

​Управління культури шукає агенцію, яка за 70 тис. грн проведе Масляну в житомирському гідропарку

1 February 2018, 16:13

Управління культури Житомирської міської ради оголосило про проведення процедури закупівель на організацію загальноміського свята «Проводи Зими та зустріч Весни. Масляна».

Про це 1 лютого повідомила прес-служба Житомирської міської ради.

«З метою збереження давніх українських звичаїв, залучення людей до відродження українських традицій в сучасному форматі, а також відкрити гостям особливості традиційного святкування, управління культури Житомирської міської ради оголосило про проведення закупівлі послуг з організації загальноміського свята «Проводи Зими та зустріч Весни. Масляна» 18 лютого 2018 року на території гідропарку. Це чудова нагода і можливість для конкурентоспроможних івент-агенцій та підприємців показати себе на ринку послуг організації заходів, запропонувати свої послуги та презентувати свою діяльність», - інформує мерія.

На сайті ProZorro йдеться, що за послуги з проведення Масляної управління культури готове заплатити 70 тисяч гривень. Кінцевий термін подання пропозицій – 5 лютого 2018. У техзавданні окреслений обсяг робіт:

  • робота ведучих протягом всього періоду заходу;
  • тематичне театралізоване дійство;
  • фаєр-шоу з подальшим спалюванням опудала Зими;
  • виступ танцювальних колективів (мінімум 4);
  • виступ вокальних колективів (мінімум 4);
  • виступ місцевих етно-рок гуртів (1-2) на вибір тривалістю не менше 60 хвилин;
  • проведення дискотеки під відкритим небом.

Нагадаємо, минулого року житомиряни та гості міста святкували Масляну впродовж двох днів: 25 лютого в гідропарку, 26 лютого - в парку імені Гагаріна.

Як повідомляв Житомир.info, у 2016 Масляну святкували 13 березня, тоді житомиряни з’їли більше 5 тисяч млинців та 150 кг картоплі в «мундирах».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Масляна свято  
Матеріали по темі