Влада

На позачергове засідання Житомирського міськвиконкому виносять чотири питання (доповнено)

14 February 2018, 15:13

15 лютого відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради.

Про це 14 лютого повідомляє сайт міськради.

На розгляд членів виконкому виносять чотири питання: про обстеження технічного стану квартир в будинку №3 по вул.Леха Качинського, про надання громадянам житла та два «дитячих».

Нагадаємо, влада хоче визнати придатним для проживання нежитлові приміщення площею 183,84 кв.м. в будинку № 3 по вул. Леха Качинського: там чотири квартири, три з яких вже обіцяні «афганцям».

У проекті рішення міськвиконкому про надання громадянам жилої площі, який оприлюднили 14 лютого, мова йде саме про три квартири в будинку по вул.Леха Качинського, 3: однокімнатну квартиру жилою площею 14,72 кв.м. надають громадянину, який перебуває на квартирному обліку у міськвиконкомі, складом сім’ї п’ять осіб (він, дружина, дочка та два сини) в списку позачергового одержання житла інвалідів Великої Вітчизняної війни і прирівняних до них громадян та сімей загиблих воїнів з 23.12.1993 № 17, як інвалід бойових дій в Афганістані; однокімнатну квартиру жилою площею 15,08 кв.м. також отримає чоловік з родиною з п’яти осіб (він, син, невістка та два онуки), який в списку позачергового одержання житла інвалідів Великої Вітчизняної війни і прирівняних до них громадян та сімей загиблих воїнів з 28.08.1997 за № 37, як інвалід бойових дій в Афганістані; двокімнатну квартиру жилою площею 31,67 кв.м. отримає чоловік, який перебуває на квартирному обліку у міськвиконкомі, складом сім’ї чотири особи (він, дружина, донька, онука) в списку позачергового одержання житла інвалідів Великої Вітчизняної війни і прирівняних до них громадян та сімей загиблих воїнів з 23.10.2003 за № 66, як інвалід бойових дій в Афганістані.

Ймовірно, терміновість зібрання зумовлення вшануванням 15 лютого учасників бойових дій на території інших держав та 29-ю річницею виведення військ з Афганістану.


Як повідомляв Житомир.info, чергове засідання міськвиконкому відбулося 7 лютого: на ньому були присутні 15 членів з 25.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком  
Матеріали по темі