Події

У розважальному комплексі «Волна» в Житомирі чергова пожежа: кажуть, горіла парна (доповнено)

25 February 2018, 11:09

У неділю, 25 лютого, в житомирському готельно-розважальному комплексі «Волна» на Крошні сталася чергова пожежа.

Про загоряння Житомир.info сповістили очевидці. Зі слів свідків, пожежа трапилася вранці, на місце події приїжджали рятувальники.

У прес-службі управління ДСНС в Житомирській області факт пожежі підтвердили.

«Дійсно, сьогодні о 9.56 було отримано повідомлення про пожежу в готельно-розважальному комплексі в Житомирі. Загоряння несуттєве, однак через те, що в закладі можуть знаходитися люди, туди було направлено три відділення рятувальників», - розповіли у прес-службі.

«О 9.50 виникло загоряння одного з банних приміщень готельно-розважального комплексу, яке вчасно загасили. Потерпілих немає», - поінформувала речник ГУНП в Житомирській області Алла Ващенко.

Журналіст Житомир.info з місця події розповідає, що пожежа не масштабна: горіла будівля парної.

Об 11.50 на сайті УДСНС з’явилася офіційна інформація про пожежу.

«25 лютого о 09:56 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одному з розважально-оздоровчих комплексів міста Житомира. На місце події одразу було скоординовано 3 відділення рятувальників з 1-ї та 11-ї Державних пожежно-рятувальних частин. Провівши розвідку всередині будівлі в апаратах на стисненому повітрі, вони встановили, що горить дерев’яна обшивка в приміщенні лазні на площі 15 кв. м. Пожежу локалізовано о 10:15, ліквідовано об 11:26. Вогнем знищено 15 кв. м дерев’яної обшивки в приміщенні лазні. Причина загорання наразі встановлюється фахівцями. Внаслідок події травмованих та загиблих немає», - інформують рятувальники.

Нагадаємо, готельно-розважальний комплекс «Волна» знаходиться за адресою вул. Покровська, 130-А, до складу комплексу входять готель, ресторан, лазні з басейнами та кімнатами відпочинку, більярдний і тренажерний зали.

Як повідомляв Житомир.info, розважальний комплекс «Волна» вже горів у 2013 та 2015 роках. Узимку 2013-го пожежу в дерев’яній будівлі ресторану і прибудові гасили 5 годин. У жовтні 2015 року горів дах одного з корпусів комплексу. Тоді власниця закладу Євгенія Волинець накинулася на журналістів Житомир.info з погрозами, вирвала базу й мікрофон і порвала шнур. Богунський райсуд визнав власницю «Волни» винною у перешкоджанні законній професійній діяльності журналістів і оштрафував її на 1700 гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа "Волна" Волинець  
Матеріали по темі