Влада

​Бурхливий початок сесії: активісти зірвали плакат прихильників Саакашвілі, освітяни Житомира захищають керівників управління освіти

1 March 2018, 10:33

Активісти, які представляють місцевий ВПК «Айдар», зірвали з трибуни президії банер прихильників Саакашвілі.

Це сталося після того, як мер Сергій Сухомлин відкрив чергову сесію міської ради 1 березня.

«Давайте приберемо ці плакати, вони відволікають», - з цими словами «айдарівець» Богдан Фещенко зірвав банер «Руху нових сил».

Після цього біля президії почалася словесна перепалка між активістами.

А в цей час до трибуни вийшли представники освіти і повідомили про мету своє присутності на сесії.

«Останнім часом ми працюємо в сфері залякування, «чорного піару», і це негативно відображається на нашій роботі. Зараз йдуть розмови про звільнення керівництва управління освіти. Ми відповідально заявляємо, що висловлюємо повну довіру керівникам управління освіти. Ми закликаємо не піддаватися на шантаж певних політичних сил. Від цього дня ми більше не будемо пасивними, ми впроваджуємо освітянську варту: наші представники будуть здійснювати моніторинг всіх подій у місті, будемо присутні на засідання депутатських комісій, виконавчого комітету та сесій міської ради. Ми пишаємося тим, що ми освітяни, ми пишаємося нашим місто. Слава освітянам», - зачитала звернення представниця освітян, які з плакатами пришли на сесію.

Подробиці дивіться в сюжеті

Нагадаємо, на початку сесії міськради до зали прийшли прихильники Саакашвілі, освітяни, захисники лісу – всього близько сотні людей з плакатами та банерами, пряма трансляція з сесійної зали тут.

Як повідомляв Житомир.info, мер Житомира прогнозував структурні зміни та кадрові рішення за результатами роботи комісії, яка проводить службові перевірки стосовно фірми «Тендер-гра», закупівлі м’яса та обладнання для ДНЗ №58.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія міська рада активіст плакат  
Матеріали по темі