Політика

«Година Орвелла» на початку сесії Житомирської міської ради

1 March 2018, 12:35

Мітингарі, плакати на підтримку керівництва управління освіти Житомирської міської ради, банери з гаслами за відставку президента Порошенка. О 10-й ранку 1 березня повинна розпочатись сесія Житомирської міської ради, однак, її початок затримався аж на годину.

За кілька хвилин до десятої в залу почали заходити представники громадськості, і ще за кілька хвилин ­ депутати, проте, щоб потрапити на своє робоче місце необхідно було поштовхатись. Одразу після виконання державного гімну України до трибуни підійшли представники громадськості, освітяни, які зачитували звернення на підтримку керівництва управління освіти та активісти, які вимагали ухвалити звернення про відставку президента України.

Ситуація у сесійній залі подекуди нагадувала сюжет роману-антиутопії Джоржа Орвелла «1984».

Лише через годину після виступів, зачитувань та навіть штовханини перед трибуною, депутати змогли розпочати роботу сесії.

Найцікавіше з дискусії, яку мер Житомира назвав «сюрреалістичною», у відео.


Як повідомляв Житомир.info, близько сотні людей, серед яких були прихильники Саакашвілі, освітяни та захисники лісу, 1 березня прийшли до сесійної зали Житомирської міської ради, де о 10.00 мала розпочатися чергова сесія.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міська рада сесія мітинг  
Матеріали по темі