Влада

Сесія міської ради закінчилася претензіями до звіту мера Житомира на фоні гімну України

1 March 2018, 20:10

Чергова сесія Житомирської міської ради 1 березня закінчилася так, як і почалася – виступами активістів.

Після відкриття сесії, трибуну захопили активісти, їхні виступи тривали годину і продовжилися після 10-хвилинної перерви. Коли ж депутати почали розглядати питання порядку денного, представники партії «Рух нових сил» перекрикували виступаючих і врешті мер закликав поліцію навести лад. Після цього біля президії сталася штовханина й у роботі сесії знову оголосили перерву.

Врешті, через дві години після початку депутати почали працювати у звичному режимі: майже за шість годин роботи вони розглянули 58 питань.

О 18:30 депутати завершили розгляд питань порядку денного і мер Сергій Сухомлин запросив до слова тих, хто раніше записався на виступ.

Зокрема, юристка Наталія Циганчук зачитувала претензії до звіту мера про роботу за 2017 рік, який 22 лютого проходив в «Домі української культури». Після того, як закінчилися три хвилини, відведені на виступ, Сухомлин оголосив чергову сесію міської ради закритою, але Циганчук продовжувала говорити, навіть коли заграв гімн.


Як повідомляв Житомир.info, на сесії міської ради 1 березня депутати проголосували за звільнення Матвія Хренова з посади заступника мера та за призначенням заступниками мера Вікторії Краснопір та Світлани Ольшанської.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міська рада сесія Циганчук  
Матеріали по темі