Місто

Влада Житомира до кінця весни обіцяє зробити нову тролейбусну лінію по вулиці Промисловій

5 March 2018, 12:58

Житомирське трамвайно-тролейбусне управління відновило роботу по будівництву нової тролейбусної лінії.

Про це 5 березня на своїй сторінці у Facebook написав заступник мера Житомира Дмитро Ткачук.

«ТТУ відноволо роботи по будівництву нової гілки тролейбусної лінії. Після не великої зимової паузи працівники комунального підприємства продовжили роботи по будівництву тролейбусної лінії по вул.Промислова. Попри морозну температуру, зараз активно встановлюються опори і проводиться підготовка кронштейнів та кріплень для монтажу контактної мережі. Умови роботи не прості, але хлопці стараються. По плану, до кінця весни в даному мікрорайоні поїдуть перші тролейбуси, і понад 4000 працівників та мешканців отримають сполучення з мережею електротранспорту», - написав заступник міського голови.

У коментарі Житомир.info Дмитро Ткачук уточнив, що роботи розпочалися ще минулого тижня (26 лютого -4 березня, - уточ.)

«Роботу розпочали ще минулого тижня, як тільки прийшли опори. Комунальники розпочали працювати у не зовсім сприятливі умови, тобто в мороз, проте це все ж було трішки краще ніж, коли весь сніг розтане, і доведеться цю всю роботу виконувати в калюжах», - сказав Дмитро Ткачук.

Як повідомляв Житомир.info, для покращення транспортної інфраструктури влада Житомира планувала виготовити проектно-кошторисну документацію для реконструкції тролейбусної лінії по вулиці Промисловій, а в мерії розглядали можливість будівництва в місті нових тролейбусних ліній та курсування електротранспорту на акумуляторах.

На реконструкцію тролейбусної лінії по вулиці Промисловій у Житомирі з міського бюджету виділять 4,1 млн грн, на виконкомі 4 жовтня обговорили плюси та мінуси продовження тролейбусної лінії.

Також в акті обстеження зелених насаджень від 11 жовтня 2017 року № 179 йдеться про те, що для нової тролейбусної лінії в Житомирі зріжуть 82 дерева.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ткачук промислова тролейбус  
Матеріали по темі