Місто

​Житомирські патрулі перевірили таксистів і планують узятися за маршрутки

16 March 2018, 17:33

15 березня патрульні поліцейські спільно з працівниками державної служби України з безпеки на транспорті перевіряли житомирських таксистів.

Про це того ж дня повідомила патрульна поліція в Житомирській області у своєму фейсбук.

«15 березня, під час спільних заходів, патрульні поліцейські разом з представниками служби безпеки на транспорті перевірили в Житомирі 12 таксистів. Як наслідок, патрульні поліцейські винесли 2 постанови за ч.5 ст. 121 (Керування транспортним засобом, не зареєстрованим або не перереєстрованим в установленому порядку – ред.) та ч.1 ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом без посвідчення або його пред’явлення, реєстраційного документа на транспортний засіб, а також поліса страхування – ред.), а також оформлено 2 адміністративних протоколи відповідно до ч.1 ст. 164 (порушення порядку провадження господарської діяльності)», - йдеться у дописі.

Як уточнив Житомир.info речник патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк, інспектори в основному мали претензії до таксистів, які їздять на єврономерах – польських чи литовських. Як відомо, за порушення митних правил передбачені немалі штрафи.

Ігор Іванюк також розповів, що перевірки стосуються не тільки автомобілів таксі, а всього громадського транспорту. Інспектори відділу безпеки дорожнього руху спільно з Укртрансбезпекою перевірятимуть маршрутки та електротранспорт у Житомирі та інших містах області у визначені графіками дні.

Нагадаємо, в 2017 році Укратрансбезпека вже перевіряла стоянки таксистів і ловила «нелегалів».

Як повідомляв Житомир.info, у липні 2017 року поліцейські перевіряли технічний стан та пасажиромісткість в маршрутках, у серпні рейдова група перевірила дотримання графіків, а в жовтні патрулі разом з чиновниками управління транспорту перевіряли справність маршруток і дотримання ними графіків.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція патруль рейд маршрутка перевірка  
Матеріали по темі