Влада

Форма має дисциплінувати не лише порушників, але й наших муніципальних інспекторів, – радник мера Житомира

20 March 2018, 10:47

16 комплектів нової уніформи – саме стільки отримали співробітники муніципальної інспекції. Вранці 20 березня співробітники показали новий одяг інспекторів.

«Нова форма була закуплена за кошти місцевого бюджету в сумі 110 тисяч 880 грн. Всього на форму виділено 153 тис 900. Один комплект форми коштує 6 тис. 930 грн. На даний момент у нас закуплено 16 комплектів форми для виконання функціональних обов’язків муніципальної інспекції. Так як будуть кадрові перестановки і ще буде набрано в штат три особи, будуть в подальшому докуплені три комплекти форми. В комплект форми входить зимова куртка, зимові штани. Термін придатності по нормах - три роки. Також є комплекти літньої форми: костюм та дві футболки, термін придатності яких - 1 рік. Взуття - утеплені черевики. Вони теж видаються на один рік. Ще будуть докупатись кросівки», - повідомляє начальник муніципальної інспекції Віктор Грибук.


В інспекції кажуть: нову форму закупили, щоб краще ідентифікувати своїх співробітників.

«При виконанні наших функціональних обов’язків виникають проблеми, люди просто не розуміють, коли до них приходять в цивільному одязі. Виникають суперечки, конфліктні ситуації. Ми проводили рейд в неділю в районі житнього ринку по боротьбі зі стихійною торгівлею. Це показало, що якщо люди в формі, то це дисциплінує правопорушників. Потреба саме в цьому і є», - розповідає начальник муніципальної інспекції Віктор Грибук.

«Форма дисциплінує не тільки порушників, а й наших інспекторів. Форма зобов'язує представляти міську владу. Форма і нам дає можливості розуміти, де наш інспектор знаходиться, чим він займається і як він себе веде. І будь-яка людина з боку зможе оцінити роботу інспектора. У нас буде більше можливостей оцінити, як людина виконує свої обов'язки», - додає радник Житомирського міського голови Олександр Черняхович.

Як виглядає нова форма житомирських муніципалів, можна подивитись у фоторепортажі на сайті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Грибук Черняхович мініципальна інспекція форма  
Матеріали по темі