Події

За ніч у Житомирській області випало більше 10 см снігу, на дорогах працювали майже 80 одиниць техніки

21 March 2018, 09:20

Хурделиці і снігопади не лишають Житомирську область. Ускладнення погоди розпочалося увечері 20 березня та упродовж ночі вирувала негода.

Про це інформує прес-служба САД у Житомирській області.

«На шляхах загального користування Житомирської області для забезпечення руху працювало 109 працівників підрядних організацій та майже 80 механізмів. На сьогоднішній ранок погода з проясненням та без опадів, товщина нічного снігового покрову становить більше 10 сантиметрів. Перекриття руху на шляхах державного значення відсутні», - зазначили дорожники.

За інформацією Житомирського обласного центру з гідрометеорології, упродовж кількох днів в області утримуватимуться складні погодні умови: йтиме сніг, місцями хуртовина. На автошляхах області спостерігається ожеледиця.

Також правоохоронці закликають водіїв та пішоходів відповідально ставитися до заходів безпеки.

Як повідомляв Житомир.info, за інформацією синоптиків, у Житомирі 21 березня буде хмарно з проясненнями. Вночі часом сніг, вдень невеликі опади. На дорогах ожеледиця. Вітер 7-12 м/с, вночі від 5 до 10 морозу, вдень від -4 до +1 градуса. 22 березня в Житомирській області вночі 7-12 морозу, вдень від -2 до +3 градусів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД дорога сніг  
Матеріали по темі