Суспільство

​Ігор Ходак, гендиректор компанії «Вівад-09», отримав «Янгола добра» на всеукраїнському конкурсі благодійників

27 March 2018, 14:32

Генеральний директор ТОВ «Вівад-09», депутат Житомирської облради Ігор Ходак отримав відзнаку на національному конкурсі «Благодійна Україна 2017», підсумки якого підбили 22 березня у Києві.

Церемонія нагородження пройшла в Київській міській держадміністрації, конкурс багато років поспіль проводить Асоціація Благодійників України. За словами організаторів, цього року прийняли рекордну кількість заявок від учасників – 1054. Конкурсанти змагалися за перемогу у 21 номінації: благодійність в освіті та науці, в захисті України, колективне волонтерство, меценат року, допомога з-за кордону та інші.

Люди, які посіли перші місця у різних номінаціях, здобули титул «Янгол добра». Цього року нагородили 26 благодійників, в тому числі Ігоря Ходака. Сам він отримав відзнаку в номінації «Громадянська благодійність», а компанія «Вівад-09» - перше місце в номінації «Благодійник: компанія – середній бізнес».

23 березня депутата-бізнесмена також нагородили в житомирському Домі української культури за підсумками регіонального конкурсу.

Крім своєї основної діяльності (виробництво різних видів паркету, ламелі та паливних брикетів), товариство «Вівад-09» допомагає воїнам АТО, навчальним закладам та окремим громадянам. У 2017 році компанія надала благодійної допомоги на 2 мільйони 93 тисячі гривень.

«Янгола добра» у Києві вручили представникам компанії «Вівад-09».

«Є відчуття гордості за те, що нас помітили, але наш керівник не дуже хотів, щоб це всі бачили. Він робить добрі справи, але робить їх тихо. Він просто знає, що є вдячність людей», - зауважив заступник директора по зв’язкам з громадськістю ТОВ «Вівад-09» Валерій Міцкевич.

«Тримаєш цього «Янгола добра», і така гордість, що ми поїдемо на рідні землі із такою нагородою, з таким визнанням!», - ділиться враженнями прес-секретар ТОВ «Вівад-09» Оксана Солопчук.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама Вівад-09 Янгол добра  
Матеріали по темі