Місто

Громадська організація «Атошник» у Житомирі третій рік поспіль допомагає учасникам АТО та їхнім сім’ям

28 March 2018, 17:19

Третій рік поспіль громадська організація «Атошник» у Житомирі займається допомогою учасникам АТО та їхнім сім’ям. Серед пріоритетних завдань організації вирішення нагальних соціальних, земельних та квартирних питань. На цьому наголошує на чергових загальних зборах голова організації Віктор Камлук. Разом із тим, голова ГО «Атошник» розповідає про здобутки та проведену роботу. Зокрема, каже: щоб АТОвці якомога швидше й за помірною ціною могли отримати омріяні квадратні метри, члени організації іще у 2016 році взялися за будівництво ЖБК «Княжий».

«54 квартири і 30% від загальної кількості цих квартир належать сім’ям військовослужбовців. Тобто, 17 сімей учасників бойових дій вже придбали там житло за ціною нижче собівартості», - розповідає голова ГО «Атошник» Віктор Камлук.

Станом на 2018 рік будинок вже має чотири поверхи із внутрішніми перестінками та підведеними комунікаціями. Якість новобудови на найвищому рівні, - зазначає мер міста Сергій Сухомлин.

«Дуже приємно, що за будівництво будинку взялися саме ті хлопці, які воювали. Служба ДБК, яка перевіряла етапи будівництва сказала, що якість будівництва на Князів Острозьких найвища в Житомирі й не має жодних проблем ані з фундаментом, ані з утепленням цього будинку. Якість там на високому рівні. Я думаю, що це саме відповідальність тих хлопців, які взялися за цей проект», - зазначає Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

«Ми будуємо хоч і маленькими кроками, але якісно. Ті, хто заселиться туди переконаються самі, що це правильне і якісне житло. Тим більше, що ми: я - Віктор Камлук, Сергій Артьомов, Володимир Лагута і Микола Коляда якість житла гарантуємо особисто», - додає голова ГО «Атошник» Віктор Камлук.

За два роки на житловий облік кооперативу записалися 117 учасників бойових дій та їх сімей і цей список кожного дня збільшується, розповідає Віктор Камлук. Тому, каже: продовжують працювати у цьому напрямку.

Тих, учасників АТО та їхніх сімей, хто хоче більше дізнатися про роботу організації, впровадження проектів і звичайно, щоб отримати допомогу як словом, так і ділом ГО «Атошник» чекає за адресою: м. Житомир, вул. Лятошинського 15-В, кв.19. Графік роботи з 9.00 – 18.00. Або ж звертатись за телефоном: (067) 100-39-39.

Відділ продажів ЖК «Княжий» за адресою : вул.Князів Острозьких, 59

Тел.(068) 199 39 39

www.княжий.com

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі