Місто

Комунальне підприємство нагадує про поминальні дні та просить житомирян не затягувати з прибиранням могил

5 April 2018, 13:29

На балансі комунального підприємства «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» Житомирської міської ради налічується 1 діюче - Корбутівське кладовище та 10 закритих кладовищ.

Про це 5 квітня Житомир.info інформує комунальне підприємство.

Наближаються дні вшанування пам'яті померлих:

Польське кладовище – 08 квітня (неділя)

Корбутівське кладовище – 15 квітня (неділя)

Російсько-Вільське кладовище – 15, 16 квітня (неділя, понеділок)

Смолянське кладовище – 15, 16, 17 квітня (неділя-вівторок)

Старообрядове кладовище – 15 квітня (неділя)

Чеське кладовище – 29 квітня (неділя)

«В зв’язку з цим міська ритуальна служба сердечно просить всіх житомирян подбати про завчасне прибирання та впорядкування могил рідних та знайомих, не залишати виконання цих робіт на останні дні перед поминальними. При прибиранні могил прохання сміття виносити у спеціально відведені місця або на центральні алеї. Щороку проводяться роботи по благоустрою та прибиранню кладовищ, у 2017 році було виконано: прибирання території кладовищ – майже 40 га; фарбування олійними сумішами – 2 818 м²;фарбування вапном – 3 072 м²; фарбування цементом – 2 869 м²; фарбування водоемульсійними фарбами – 832 м²; завезено піску для підсипання могил – 96 т; вивезено сміття – 12 630, 00 м³», - зазначають комунальники.

Як повідомляв Житомир.info, згідно розпорядження в.о. міського голови Сергія Кондратюка у Житомирі з 26 березня розпочався місячник з благоустрою. Комунальники почали вирізати кущі та вивозити сміття з кладовищ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кладовище комунальники поминальні дні  
Матеріали по темі