Місто

Житомирські комунальники взялися прибирати місто: обрізають дерева та вивозять сміття

4 April 2018, 12:26

Житомирські комунальники взялися до прибирання вулиць міста.

Про це інформує сайт Житомирської мерії.

«Відповідно до розпорядження міського голови від 23.03.2018 № 221 «Про весняний загальноміський благоустрій та санітарне прибирання міста» в період з 26 по 30 березня 2018 року комунальними підприємствами міста продовжується робота по прибиранню та впорядкуванню об’єктів благоустрою. В комунальному підприємстві «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради на вулицях міста щоденно працює 3-4 навантажувачі 5-7 вантажних автомобілів. Під час прибирання з вулиць міста вивезено 178 м3 шляхового змету. За вказаний період частково ліквідовано аварійні вибоїни на: Київському шосе; перехресті вул. В. Бердичівська – вул. І Кочерги; м-ні Соборному; м-ні Короленка вул. Перемоги; вул. Короленка», - йдеться у повідомленні.

Також за інформацією міськради, комунальним підприємством «Зеленбуд» виконані наступні роботи: видалено 11 дерев; скроновано та обрізано 43 дерева; вивезено 26,4 м3 гілля та деревини; очищено 20240 м2газонів від листя та сміття; вивезення 68 м3 сміття з об’єктів благоустрою.

«Комунальним підприємством «Експлуатація штучних споруд» Житомирської міської ради: промито та прочищено 1,8 км. мереж зливової каналізації на вулицях міста; відремонтовано 9 решіток та 17 колодязів зливової каналізації; встановлено 3 решітки та 15 люків зливової каналізації; прочищено від сміття 18 решіток та 22 колодязі зливової каналізації; відремонтовано 12 м.п. колесовідбійного та перильного огородження; прибрано та вивезено 58 м3 шляхового змету на мостах та шляхопроводах», - зазначають у мерії.

Комунальним підприємством «СККПО» Житомирської міської ради виконані наступні роботи: вирізано 0,42 га кущів та порослі на Смолянському (цивільному) Корбутівському, Польському кладовищах; вивезено 84 м³ сміття та порослі з Російсько-Вільського, Польського, Смолянського (цивільного та військового), Корбутівського, Чешського, Старообрядового кладовищ; виконується ремонт огорожі на Смолянському цивільному кладовищі.

Нагадаємо, голова Житомирської ОДА розпорядився, аби території підприємств, установ та організацій перевіряли на дотримання чистоти.

Як повідомляв Житомир.info, 23 березні в.о міського голови Сергій Кондратюк підписав розпорядження про проведення у Житомирі місячника з благоустрою.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: благоустрій комунальники кладовище  
Матеріали по темі