Місто

У центрі Житомира в Поливаний понеділок менш ніж за годину вихлюпали більше 4 тонн води

9 April 2018, 14:59

У Житомирі третій рік поспіль на другий день після Великодня влаштовують водні бої у Поливаний понеділок. 9 квітня на пішохідній Михайлівській організатори свята облаштували територію для водного батлу, встановили дві палатки для переодягання й обігріву, запаслися більш як 4 тоннами води та так званим спецодягом для учасників – дощовиками та шапочками для душу.

«Це територія поливу, зараз ми іще окремо повісимо інформаційні таблички. За межами території ми не поливаємось, хто у межах території і в капелюсі, той готовий до поливання і можемо обливатися. Дощовички також є. Є дві зони обігріву для чоловіків та жінок, є у нас там фени, якщо хто хоче посушити волосся. Всі умови, щоб гарно провести свято є», - розповідає директор компанії «Інформбюро» Ярослав Гапоненко.


Допоки тривають останні приготування локації для проведення Поливаного понеділка, налаштовуються на гру й учасники. Діти зізнаються: у захваті від такої мокрої забави.

«Мені подобається, тому що можна пообливати людей, зробити такі маленькі перегони і просто обливатися», - зізнається Богдан.

«Я вже третій раз тут і мені дуже весело. Тут багато людей, можна з кимось познайомитись, можна порозважатись», - ділиться Марія.

Зрештою, у водних боях взяли участь близько 20 учасників, а от подивитися та підтримати їх своїми оплесками зібралося кількадесят глядачів. По завершенні заходу ані учасникам, ані глядачам, які стояли найближче до центру обливання, вийти сухими зі святкового водного протистояння не вдалось.

Як повідомляв Житомир.info, вперше в Житомирі Поливаний понеділок влашутували в 2016 році на Новому бульварі, минулого року організатори свята «Великдень у Житомирі» облаштували майданчик для поливання на Михайлівській.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Пасха Великдень вода вул.Михайлівська Гапоненко 
Матеріали по темі