Влада

​Депутати підтримали створення житомирського Пластового молодіжного центру, але переголосовували

12 April 2018, 12:02

Депутати підтримали створення Пластового молодіжного центру Житомирської міської ради.

Таке рішення ухвалили на черговій сесії міської ради 12 квітня.

Без обговорення мер Житомира поставив проект рішення на голосування: «за» проголосували 28 депутатів з 34 присутніх (всього в міській раді 42 депутати).

«Дякую, чекаємо результатів», - сказав після голосування мер Житомира.

Втім, переглядаючи результати голосування, депутат від ВО «Батьківщина» Геннадій Забродський заявив, що він голосував «за». Після цього депутати проголосували за повернення до голосування за цей проект рішення, а голова фракції Опозиційного блоку Наталія Леонченко попросила слово перед голосуванням.

«Ми граємося в небезпечні ігри, сьогодні в гарні обгортки загортаємо питання націоналізму. Але кожний грається в свої ігри, і Бог їм суддя», - сказала Леонченко та нагадала, що мер не поставив на голосування зауваження гуманітарної комісії, яку вона очолює.

До складу експертної ради Пластового молодіжного центру включили представників депутатського корпусу і прописали, що керівника центру назначає та звільняє особисто мер Житомира.

Після голосування за внесення змін в цілому за проект рішення про утворення Пластового молодіжного центру проголосували 35 депутатів із 40 присутніх.

Деталі дивіться у сюжеті

Нагадаємо, всього за три дні відповідна петиція на сайті муніципалітету набрала необхідну кількість підписів.

Як повідомляв Житомир.info, у січні 2018 року пластуни принесли в міськраду Вифлеємській вогонь миру. У березні 2018 на сайті міськради зявився проект рішення щодо створення Пластового молодіжного центру.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пласт скаут Пластовий центр сесія  
Матеріали по темі