Фоторепортаж

​Сесія Житомирської міськради у День космонавтики. Фоторепортаж

12 April 2018, 14:06

У День космонавтики, 12 квітня, депутати Житомирської міськради зібралися в сесійній залі, щоб розглянути 36 питань. На початку сесії були присутні 38 депутатів з 42, пізніше їх поменшало на два. Депутатка Ірина Ярмоленко прийшла на сесію з маленьким сином. Перед початком сесії у приміщенні міськради були помічені співробітники поліції та пластуни – на сесії вирішувалося питання створення Пластового молодіжного центру міськради.

На початку зібрання депутат-свободівець Олег Черняхович закликав владу міста та правоохоронні органи не допустити приїзду у Житомир на травневі свята лідера КПУ Петра Симоненка, щоб його «не закидали яйцями та не облили зеленкою».

Депутати виділили 250 тис. грн родині Ільницьких, яка виховує трьох донечок – сестричок загиблого в АТО «кіборга» Дмитра Ільницького, майже 17,5 млн грн - на капітальний ремонт доріг міста, а також гроші на закупівлю вакцини від сказу. Сесія також проголосувала за впровадження «Картки житомирянина» та знайшла спонсора реконструкції скверу на Лятошинського-Небесної сотні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком фоторепортаж  
Матеріали по темі