Події

Поки жителька Житомирської області поралася на городі, у копанці втопилася її дворічна донька

24 April 2018, 13:12

У с. Кам’янка Олевського району Житомирської області в копанці втопилася 2-річна дівчинка.

Про це інформує прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«23 квітня до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Кам’янка Олевського району біля водойми зникла дворічна дівчинка. Мати дитини поралася на городі, а донька гралася неподалік. Через деякий час жінка побачила, що її поруч немає. В допомогу на пошуки кинулися сусіди. Через годину стало відомо, що дівчинку бачили біля водойми. Тоді жінка й викликала рятувальників. Бійці ДСНС, які прибули до місця події, почали відкачувати воду з невеличкого ставка, на який вказали селяни. Однак згодом хтось з очевидців повідомив, що бачив, як дівчинка прямувала в інший бік від ймовірного місця події. Тоді пошук продовжився. І у 700 метрах, в іншій копанці, було виявлено тіло потонулої дитини. Рятувальники зробили дівчинці штучне дихання та масаж серця, але ознак життя вона не подавала. Медики, які прибули до місця надзвичайної події, констатували смерть дитини», - поінформували в ДСНС.

Нагадаємо, 18 червня 2017 року на водоймі у с. Хмелівка Олевського району Житомирської втопився 7-річний хлопчик, який пішов купатися з братом.

Як повідомляв Житомир.info, 15 серпня 2016 року у водоймі поблизу приватного будинку втопився хлопчик віком 1 рік 8 місяців. Було встановлено, що 17-річна мати залишила дитину гратися у дворі без нагляду, займаючись господарськими справами

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Олевський район копанка дитина втопилася рятувальники ДСНС  
Матеріали по темі