Місто

Львівська компанія, з якою судилась міська рада, продовжує реконструкцію тротуарів у Житомирі

19 April 2018, 13:00

У Житомирі 19 квітня біля автодорожнього коледжу почали знімати на тротуарі асфальтне покриття.

У коментарі Житомир.info в.о.начальника управління капітального будівництва Житомирської міської ради В’ячеслав Глазунов сказав, що реконструкцію тротуарів проводитимуть від автодорожнього коледжу до пам’ятника Пушкіну.

«Продовжуємо ремонт тротуарів в цьому році. Робитимемо реконструкцію від початку Бердичівської до пам’ятника Пушкіну. Плануємо і другу сторону зробити, але будемо дивитися по фінансуванню. По Київській також буде (реконструкція, - уточ.): від кутка, де раніше мав бути магазин АТБ, і до універмагу, права сторона, ті ділянки, які були незакінчені. Згідно договору у нас іде «Ві.Ай.Пі. Будівельна компанія», генеральний підрядник, але він наймає субпідрядників, точно поки сказати не можу. Львів іде як генпідрядник, але погоджено, що будуть працювати житомиряни. Тендер не проводити – це об’єкт перехідний з минулого року, йде завершення роботи», - сказав В’ячеслав Глазунов.

Нагадаємо, 1 березня 2018 року на сесії Житомирської міської ради депутати підтримали проект рішення щодо виділення 5 млн грн на капітальний ремонт тротуарів та скверів в центрі міста.

Як повідомляв Житомир.info, через незадовільну роботу з укладання тротуарної плитки у місті Житомирі Житомирська міська рада подала три позови до суду про розірвання договорів з ТОВ «Ві.Ай.Пі. Будівельна компанія», яка проводила ці роботи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Глазунов тротуар реконструкція  
Матеріали по темі