Політика

У Коростені ветеранам налили по 100 грам та дали по бутерброду з ковбасою, а житомирських пригощали в «Волні»

10 May 2018, 10:27

У Коростені ветеранів 9 травня вітали в міській раді мер Володимир Москаленко та народний депутат Володимир Арешонков (фракція Блоку Петра Порошенка). Після урочистого зібрання відбулося скоромне частування: на столах виставили склянки з горілкою, накриті бутербродами з ковбасою. Потім в райцентрі було покладання квітів до пам’ятного знаку на честь захисників України, який знаходиться біля міської ради, та пам’ятників, обелісків і братських могил.

Фотозвіт зі святкування опублікували на сайті Коростенської міської ради, нижче - кілька фото:







У Житомирі міська влада 9 травня пригощала всіх «солдатською кашею» біля монументу Слави, а представники Опозиційного блоку влаштували ветеранам частування в місцевому ресторані. Судячи з інтер’єру на фото, які були опубліковані на сайті Опоблоку, частування відбувалося в ресторані «Колиба», який знаходиться на території готельно-оздоровчого комплексу «Волна».





Як повідомляв Житомир.info, зранку 9 травня цього року на майдані Перемоги у Житомирі активісти намагалися повісити на танк прапор з написом «На Москву», через нього після початку руху колони виникла сутичка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: 9 травня ветеран Коростень Опоблок  
Матеріали по темі