Місто

Зранку на майдані Перемоги у Житомирі активісти намагалися повісити на танк прапор з написом «На Москву»

9 May 2018, 09:01

Зранку, 9 травня, на майдані Перемоги людно, ще до 9-ї години тут почали збиратися ветерани, їх родичі та активісти, аби взяти участь в урочистостях з нагоди 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Навколо танку розмістилися більше сотні людей: дехто стоїть з квітами, а дехто й з червоними прапорами. Також серед присутніх можна побачити і людей у військовій формі. Всі готуються до ходи.

За інформацією журналіста Житомир.info, який знаходиться на майдані Перемоги, декілька активістів намагалися повісити на танк прапор з написом «На Москву». Поліція намагається їх заспокоїти.

Представники Опозиційного блоку, серед яких є і нардеп Юрій Павленко поклали квіти до танку. Разом з ними був і Архієпископ Никодим.

Подробиці дивіться у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, 9 травня у Житомирі відбудеться покладання квітів до монумента Слави.

25 квітня під час позачергового засідання члени виконавчого комітету розглянули питання «Про відзначення у Житомирі Дня пам’яті та примирення, 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Європі в Другій Світовій війні». Біля монументу Слави планують організувати польову кухню.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: 9 травня майдан Перемоги прапор активісти  
Матеріали по темі