Місто

​У Житомирі збираються провести «Велодень»: засиплють ями та перекриють дороги

14 May 2018, 12:10

У неділю, 27 травня, у Житомирі збираються провести спортивний захід «Велодень-2018».

Про це йдеться у проекті рішення міськвиконкому від 14 травня.

Захід проводиться, зокрема, з метою популяризації здорового способу життя та залучення жителів міста до участі у масових фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходах.

Згідно з додатком, збір учасників планується з 10.00 до 10.45 години на вулиці Михайлівській, проїзд колони велосипедистів - за маршрутом: вул.Михайлівська – вул.Київська – майдан Соборний – вул.Перемоги – вул.Домбровського – вул.Покровська – вул.Київська – вул.Вокзальна – вул.Шевченка – вул.В.Бердичівська – вул.Михайлівська з 11.00 до 13.00 години.

Управлінню патрульної поліції в Житомирській області рекомендуватимуть встановити пости на всіх перехрестях, якими рухатимуться велосипедисти, а також перекрити вулицю Бориса Лятошинського на час проведення «Велодня» та надати автосупровід колони.

Вулиці Михайлівську та Бориса Лятошинського планують облаштувати смітницями та біотуалетами. Управлінню автомобільних шляхів рекомендуватимуть до 27 травня провести ямковий ремонт вулиць, по яким буде пролягати велосипедний маршрут.

Учасників пробігу супроводжуватиме автомобіль швидкої допомоги.

Як повідомляв Житомир.info, учасниками минулорічного «Велодня» стали кілька тисяч житомирян, у тому числі мер Сергій Сухомлин та віце-прем’єр Геннадій Зубко.

Маршрут слідування автоколони з додатку до проекту рішення

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: велопробіг велосипедист  
Матеріали по темі