Місто

Компанія ТМ «Нові вікна» долучилися до свята «Щаслива родина» у Житомирі та влаштувала на Михайлівській розваги для дітлахів

14 May 2018, 13:16

У неділю, 13 травня, у Житомирі відбулося свято сім’ї, свято, в якому взяли участь декілька сотень містян. Цього дня в обласному центрі відбулася хода під гаслом: «Щаслива родина – тато, мама, дитина», а на вулиці Михайлівській було організоване фестивальне містечко з різноманітними локаціями для родинного відпочинку.

Свято «Щаслива родина» - це традиційний сімейний захід, який БО «АСЕТ» з 2012 року проводить на центральних вулицях Житомира, привертаючи увагу житомирян та гостей міста до сімейних цінностей, важливості спілкування в родині та спільного дозвілля.

Цьогоріч до свята вкотре долучилася компанія ТМ «Нові Вікна», яка поруч з Ляльковим театром організувала майданчик, де діти мали змогу розважатися на безкоштовному батуті та отримати на пам’ять подарунок від майстра «аквагриму».

Дітлахи вишукувалися в довжелезні черги, аби пострибати на батуті. Не менше малечі й було біля майстринь з аквагриму: метеликів, різних звірят чи просто квіти вимальовували вони на обличчях дітлахів. Радості маленьких житомирян не було меж!

Також найменшеньким житомирянам представники компанії ТМ «Нові вікна» роздавали на Михайлівській, на згадку про захід, повітряні кульки.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі