Влада

​Фірмі, яка обіцяла побудувати дитсадок на Корбутівці в Житомирі, дозволили встановити офіс з продажу житла на 1 рік

16 May 2018, 11:06

ТОВ «Інвестиційна технологія», яке обіцяла побудувати дитсадок на Корбутівці в Житомирі, дозволили встановити офіс з продажу житла на 1 рік.

Таке рішення ухвалили на засіданні міськвиконкому 16 травня.

«Ми всі пам’ятаємо ситуацію із забудовою в парку, але потім було прийняте рішення про заміну земельної ділянки. Тепер їм треба встановити пункт з продажу житла, він буде площею 30 квадратних метрів. У них п’ять земельних ділянок і буде один пункт продажу. Це там, де «Маша і мєдвєдь». Ми в рішення прописуємо, що це на три роки, на цей об’єкт паспорту прив’язки ми не даємо», - пояснив директор департаменту містобудування та земельних відносин Ігор Блажиєвський.

Члени виконкому згадали про дитячий садочок, який обіцяла побудувати «Інвестиційна технологія», та поцікавилися, чи вже почали будівництво.

«Ми видали їм містобудівні умови та обмеження, вони зараз виготовляють технічний проект, більше в мене інформації немає», - відповів Ігор Блажиєвський.

«В мене є пропозиція – дати їм дозвіл на рік, а потім вони прийдуть, і ми послухаємо про будівництво садочка», - запропонував член виконкому Руслан Годований.

Цю пропозицію підтримали більшістю голосів – 16 членів виконкому з 20 присутніх проголосували «за» (всього у складі виконкому 25 членів).

Нагадаємо, проект рішення виконкому про отримання погодження міської влади та відкрити на вулиці Чуднівській, 109 офіс з продажу житла, був опублікований 5 квітня.

Як повідомляв Житомир.info, міськвиконком двічі відмовив ТОВ «Теко-Маркет», яке хотіло розмістити офісу з продажу житла на вулиці Чуднівській, 114.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком ТОВ «Інвестиційна технологія» будівництво  
Матеріали по темі