Місто

У Житомирі фірма хоче відкрити на Корбутівці офіс з продажу житла за адресами, які фігурують у судовому позові

6 April 2018, 11:48

ТОВ «Інвестиційна технологія» хоче отримати погодження міської влади та відкрити на вулиці Чуднівській, 109 офіс з продажу житла.

Відповідний проект рішення виконкому 5 квітня опублікований на сайті міської ради.

«Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Інвестиційна Технологія» від 02.03.2018 та з метою надання консультативної допомоги громадянам міста з питань продажу/придбання житла в запланованих до будівництва багатоквартирних житлових будинках з прибудованими паркінгами, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив погодити товариству з обмеженою відповідальністю «Інвестиційна Технологія» розміщення офісу за адресою вул. Чуднівська, 109 з продажу/придбання житла в багатоквартирних житлових будинках по проїзду Шпаковському, 25, 27, 29; бульвару Тетерівському, 2, 4, 6, 9/2, 10, 12 терміном на три роки з обов'язковим погодженням місця розміщення офісу з відповідними службами інженерної інфраструктури міста та відновленням благоустрою території після демонтажу об'єкта», - йдеться у проекті рішення.

За адресою вул.Чуднівська, 109 в Житомирі знаходиться науково-дослідний інститут радіосистем.

Нагадаємо, зазначені у проекті рішення виконкому адреси фігурують у позові обласної прокуратури до Житомирської міської ради та ТОВ «Інвестиційна технологія» щодо визнання недійсними договорів оренди земельних ділянок та повернення землі у власність громади міста.


Скірншот ухвали Господарського суду Житомирської області від 26 березня 2018 року

Як повідомляв Житомир.info, міськвиконком двічі відмовив ТОВ «Теко-Маркет», які хотіли розмістити офісу з продажу житла на вул. Чуднівська, 114.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком житло Корбутівка новобудова забудовник  
Матеріали по темі