Влада

Забудовнику ділянки на Корбутівці, за яку судиться житомирський ВПК «Айдар», відмовили у відкритті офісу з продажу житла

7 February 2018, 10:47

Виконком Житомирської міської ради не підтримав проект рішення про надання дозволу Хмельницькому ТОВ «Теко-Маркет» на розміщення на Корбутівці офіс з продажу/придбання житла.

Рішення розглядалося на засіданні міськвиконкому 7 лютого. Інтереси забудовника прийшов відстоювати житомирський підприємець Олександр Марголін, який має відношення до ЖБК «Полісся-2016» - орендатора скандальної земельної ділянки.

Марголін нагадав, що на минулому засіданні дозвіл не надали, бо кіоск стояв біля військової частини, тепер уже проект розміщення в іншому місці. Але члени виконкому, яких на засіданні всього 14 з 25, зауважили, що розміщення МАФу має розглядати відповідна комісія, і дозвіл не надали.

«Тепер готуйте проект на комісію, вона розгляне і будемо знову виносити питання на засідання міськвиконкому», - пояснив Олександру Марголіну головуючий на засіданні заступник мера Матвій Хренов.

Нагадаємо, представники ВПК «Айдар» судяться з міською радою щодо земельної ділянки, де хмельницька фірма збирається будувати багатоповерхівки.


Як повідомляв Житомир.info, проект рішення виконкому про відкриття офісу з продажу квартир був опублікований на сайті міської ради 13 грудня 2017 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Корбутівка виконком міськрада Марголін  
Матеріали по темі