Фоторепортаж

Депутати у вишиванках на позачерговій сесії Житомирської міськради. Фоторепортаж

17 May 2018, 13:04

У День вишиванки, 17 травня, депутати Житомирської міської ради зібралися на позачергову сесію, у порядку денному якої було 6 питань, а голова фракції ВО «Батьківщина» Любов Цимбалюк наполягала, аби не вносилися додаткові. На початку сесії зареєструвалися 37 депутатів з 42.

Настоятель Свято-Михайлівського кафедрального собору отець Богдан Бойко зачитав звернення Ради церков до прем’єр-міністра щодо виключення з Плану дій з реалізації Національної стратегії у сфері прав людей положень, які «несуть загрозу національній безпеці та єдності українського суспільства», а саме щодо надання окремих прав та привілеїв представникам сексуальних та гендерних меншин.

Влада Житомира знайшла 5 га землі у промисловій зоні для будівництва сміттєпереробного заводу та виділила майже 4 млн грн на зарплату медикам.

За даними міськради, 17 травня з 18:10 до 18:25 години біля фонтану на майдані Соборному розпочнеться «Марш у вишиванках». О 19 годині на Михайлівській розпочнеться святкове дійство за участю житомирських артистів, гурту ASEDI MERUNA, Світлани Ніконорової та гурту EtnoXL з Рівного.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фоторепортаж сесія міськрада  
Матеріали по темі