Місто

​Влада Житомира знайшла 5 га землі у промисловій зоні для будівництва сміттєпереробного заводу

17 May 2018, 12:00

У промисловій зоні Житомира, біля вулиці Параджанова, є 5 га землі, які можуть бути використані для будівництва сміттєпереробного заводу.

Про це говорили на позачерговій сесії міської ради 17 травня під час обговорення проекту рішення про надання юридичним особам комунальної форми власності дозволів на розроблення документації із землеустрою.

За рекомендацією земельної комісії додаток до проекту рішення доповнили пунктом щодо закріплення за територіальною громадою Житомира в особі Житомирської міської ради земельної ділянки за адресою: проїзд Складський, 20.

«Це ще одна земельна ділянка орієнтовною площею 5 га, яку ми плануємо оформити за громадою Житомира», - пояснив мер Сергій Сухомлин.


Голова фракції ВО «Батьківщина» Любов Цимбалюк поцікавилася цільовим призначенням земельної ділянки та метою її використання.

«Цю земельну ділянку ми плануємо під проект по сміттєпереробного заводу. Ця земельна ділянка на вул. Параджанова, точна адреса – проїзд Складський, 20. Ми зараз цю ділянку просто закріплюємо за міською радою», - пояснив мер.

За доповнення до проекту рішення проголосували 27 з 34 присутніх депутатів. Всього в міській раді 42 депутати.

Детальніше дивіться у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, на виконання заходу з розробки проекту техніко-економічного обґрунтування з будівництва сміттєпереробного заводу в Програмі поводження з побутовими відходами у м. Житомирі на 2018-2020 роки передбачено 600 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сміття сміттєпереробний завод сесія міськрада  
Матеріали по темі