Влада

​Рада церков просить депутатів Житомирської міськради підтримати звернення, щоб представникам ЛГБТ не надавали «окремих привілеїв»

17 May 2018, 10:43

Рада церков просить депутатів Житомирської міської ради просить звернутися до прем’єр-міністра Володимира Гройсмана щодо перегляду Плану дій з реалізації Національної стратегії у сфері прав людей на період до 2020 року.

Звернення, підготовлене радою церков, на позачерговій сесії міської ради 17 травня зачитав настоятель Свято-Михайлівського кафедрального собору, почесний громадянин Житомира отець Богдан Бойко.

«Деякі положення Плану дій є суперечливими, бо несуть загрозу національній безпеці держави та єдності українського суспільства. Це стосується, зокрема, положень щодо надання окремих прав та привілеїв представникам сексуальних та гендерних меншин (лейсбійкам, гомосексуалістам, бісексуалам, трансгендерам тощо)», - йдеться у зверненні.

Мер зазначив, що пропозицію ради церков розглянуть під час формування порядку денного.

Подробиці дивіться у сюжеті

Нагадаємо, 13 травня мерія спільно з Радою християнських церков запрошувала житомирян на ходу вулицями міста в рамках відзначення Дня сім’ї.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія міськрада отець Богдан Бойко  
Матеріали по темі