Влада

Мер Житомира підписав розпорядження про стипендії для обдарованих школярів, які вже вручив місяць тому

22 May 2018, 16:32

Мер Сергій Сухомлин розпорядився виплатити 20 стипендій міського голови обдарованим та перспективним вихованцям шкіл естетичного виховання Житомира.

Розпорядження про виплату стипендій Сухомлин підписав 18 травня.

«Управлінню культури міської ради провести до 25 травня 2018 року виплату 20 стипендій Житомирського міського голови обдарованим та перспективним вихованцям шкіл естетичного виховання міста Житомира на загальну суму 60,0 тис. грн згідно з додатком», - зазначається у документі.

Серед стипендіатів – два учні художньої школи та вихованці музичних шкіл міста.



Нагадаємо, за інформацією міської ради діти з цього списку отримали з рук мера стипендії ще 24 квітня, під час гала-концерту музичних та художніх шкіл в драмтеатрі.

Як повідомляв Житомир.info, 2 травня цього року мер підписав розпорядження про виплату 20 стипендій міського голови вихованцям школи хореографічного мистецтва «Сонечко» - по 3 тис. грн кожному, стипендії вручили 21 травня під час звітного концерту ансамблю. 10 травня Сухомлин підписав розпорядження про виплату стипендій міського голови 25 учням та вихованцям загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів міста – учасникам і призерам обласних, Всеукраїнських олімпіад, Міжнародних, Всеукраїнських конкурсів, турнірів, фестивалів, на загальну суму 37500 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стипендія школяр розпорядження міська рада  
Матеріали по темі