Влада

Львівські чиновники встановили перевізника, який скинув тонни сміття у Житомирській області

25 May 2018, 12:46

Львівська ОДА встановила недобросовісного перевізника, що незаконно скинув сміття у Житомирській області.

Про це інформує сайт Львівської облдержадміністрації.

«Департамент розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації, завдяки жорсткому контролю за процесом вивезення побутових відходів з м. Львова, встановив недобросовісного перевізника, який здійснив несанкціонований скид ТПВ поблизу с. Барвинівка Новоград-Волинського району Житомирської області. Інцидент трапився в ніч з 21 на 22 травня. Недобросовісний перевізник, яким виявився ФОП Грех Андрій Володимирович (Вольво ВС8849НА, Сканія ВС2674НА), надавав послуги з вивезення побутових відходів з м. Львова для ТОВ «Санком-Львів». Матеріали стосовно даної справи передано до Новоград-Волинського ВП ГУНП у Житомирській області. На сьогодні відкрито кримінальне провадження, вищезазначені автомобілі перебувають під арештом», - зазначається на сайті.

Нагадаємо, у селі Барвинівка Новоград-Волинського району в ніч з 21 на 22 травня вдруге за весну вигрузили тонни львівського сміття.

Як повідомляв Житомир.info, в середині квітня 2018 року селяни виявили поблизу села Барвинівка Новоград-Волинського району Житомирської області сміття, в якому були чеки та документи зі Львова. У Львівській ОДА пообіцяли знайти порушників.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Львівська ОДА сміття перевізник  
Матеріали по темі