Події

У Житомирській області рятувальники дістали з річки тіло 50-річного рибалки

27 May 2018, 12:05

У Попільнянському районі рятувальники вилучили тіло потопельника з річки.

Про це 27 травня повідомляє прес-служба управління ДСНС в Житомирській області.

«26 травня о 19:41 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників по вилученню тіла людини з річки. Трагічний випадок трапився на місцевому водосховищі в с. Ставище Попільнянського району. Про це рятувальників сповістили працівники поліції. На місці пригоди бійці ДСНС, на надувному човні, підпливли до потопельника та за допомогою рятувальної мотузки дістали тіло з води. Глибина водойми у тому місці становила біля 3 м. Загиблим виявився 50-річний місцевий мешканець», - йдеться у повідомленні.

Зі слів односельчан з’ясувалося, що біля 4:00 годин ранку чоловік пішов рибалити. Коли до 17:00 він не повернувся, його дружина забила на сполох та разом з селянами розпочали пошуки. Спочатку вони натрапили на вудки, що лежали на березі, пройшовши трохи далі вздовж річки вони виявили речі чоловіка, а згодом і його самого. Потопельник знаходився в очереті, на відстані 30 м від берега.

Наразі остаточні обставини пригоди встановлюються фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info, 18 травня у селі Виноградівка Любарського району місцевий житель в очереті знайшов тіло чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС Попільнянський район рибалка потопельник  
Матеріали по темі