Політика

У Житомирі на місці колишнього погруддя Карлу Марксу планують встановити пам’ятник Степану Бандері

4 June 2018, 16:58

У Житомирі на перехресті вулиць Театральної та Великої Бердичівської, на місці колишнього погруддя Карлу Марксу, планують встановити пам’ятник Степану Бандері.

Про це 4 червня на своїй сторінці у Facebook написала член виконкому, керівник міської організації Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Марія Бовсуновська.

«У департаменті містобудування Житомирської міської ради відбулась рада з приводу місця встановлення пам'ятника Степанові Бандері. Сидір Кізін, Максим Вілівчук, відомі скульптори України Олег Пінчук, Володимир Шолудько представили проект майбутнього пам'ятника. Місце встановлення в сквері на перехресті вулиць Театральної та Великої Бердичівської затвердили більшістю голосів», - написала Марія Бовсуновська.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 24 лютого 2014 року у Житомирі активісти «Правого сектору» звалили з постаменту погруддя Карла Маркса, яке розташовувалось на розі вулиць Велика Бердичівська-Театральна. 13 жовтня цього ж року житомирські свободівці на постаменті від пам’ятника Марксу відкрили дошку Остафію Дашкевичу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бовсуновська пам'ятник Бендера "Свобода"  
Матеріали по темі