Місто

Нові переодягальні у житомирському гідропарку можуть потонути у каналізаційних стоках

7 June 2018, 13:21

Душові у житомирському гідропарку встановили, вони працюють, проте вода, яка з них стікає до каналізації, не відкачується. Чому виникла така проблема та до чого може призвести, розповідає заступник директора КП «Парк» Владислав Савіцький.

«Біля кожної душової є каналізація, яка переганяє воду в КНС (ред., каналізаційну насосну станцію), там стоїть поплавок. Поплавок, коли піднімається вода, перекачується у КНС водоканалу. Водоканал, я не знаю по яким причинам, відключив нам електроенергію по цим КНС. Проблема у тому, що поплавок не підіймається, тому стоїть вода в каналізації. Вода буде набиратися і буде стояти не лише у каналізації, а і біля кабінок», - розповідає заступник директора КП «Парк» Владислав Савіцький.


Представники ж водоканалу не заперечують, що відімкнули насос. Позаяк, невідомо хто платитиме за електроенергію і допоки це не з’ясується, вмикати його ніхто не збирається.

«На кому стоїть електроенергія, на КП «Парк»? КП «Парк». Поки не буде офіційних документів підписаних керівниками, ніхто нічого не включить, бо за електроенергію потрібно платити кошти, яких ми не маємо», - пояснює начальник аварійно-диспетчерської служби КП «Житомирводоканал» Віктор Яворський.

Сплачувати за послугу немає з чого і комунальному підприємству «Парк», зауважує Владислав Савіцький. Тому, каже: єдиний вихід на сьогодні – це просити водоканал з розумінням поставитись до проблеми та допомогти її вирішити у якомога коротші терміни.

«На 2018 рік нам не були закладені кошти в наш бюджет про те, щоб платити за ту воду та електроенергію. Тому, що не КП «Парк» користується цією водою, користується усе місто, житомиряни, які відпочивають у нашому гідропарку. Якщо буде стояти питання на наступний рік про сплату цих коштів, потрібно, щоб міська рада виділила ці кошти, закладала статтю витрат на це, і тоді ми справді зможемо це покривати. Потрібно, щоб водоканал включив електроенергію і насос почав качати воду, і викачувати її з каналізації. Ми будемо направляти листи та говорити з керівництвом водоканалу, щоб вони увійшли у нашу проблему, щоб можна було зручно користуватися цими душовими», - каже заступник директора КП «Парк» Владислав Савіцький.

А поки керівництво КП «Парк» вестиме перемовини з водоканалом, переодягальні у будь-який момент можуть потонути у каналізаційних стоках.

Нагадаємо, у квітні 2018 Житомир.info цікавився, чого не вистачає житомирському гідропарку для комфортного відпочинку.

Як повідомляв Житомир.info, в інтерв’ю на початку 2018 року мер Сергій Сухомлин говорив, що цього року в гідропарку нарешті зроблять душові кабінки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Савіцький душ гідропарк вода  
Матеріали по темі