Місто

​Що не вистачає житомирському гідропарку для комфортного відпочинку. Опитування

19 April 2018, 16:05

Мінлива хмарно-сонячна погода, заквітчані дерева та «господині» лісу – білки. Так виглядає гідропарк у Житомирі по обіді 19 квітня. Алеями поодиноко гуляють люди. Хтось катається на велосипеді, хтось читає книгу, сидячи на лавці, біля атракціонів кипить робота. Місцеві працівники приводять їх до ладу: миють, фарбують та перевіряють на справність, готуючись до відкриття відпочинково-розважального сезону.

Ми вирішили поцікавитися у житомирян, щоб вони хотіли змінити у гідропарку, аби відпочивати тут стало комфортніше.


«Не вистачає місць, де можна було б дитині сходити до туалету. Не вистачає стадіону з якимись аксесуарами у вигляді баскетбольних кілець, нормального покриття, воріт, щоб це було доступно як трирічній дитині, так і п’ятнадцятирічному. Тому що у дітей енергії багато. А так усе інше влаштовує», - каже Олена.

«Намагаємось гуляти кілька разів на тиждень, з собачкою, утрьох. Хотілося б побільше смітниць, тому що за собакою прибираємо часто і доводиться нести досить далеко. Також туалет, адже проект був, фотографії класні, реалізації немає. Хочеться, щоб був туалет. Душові, ніби питання вирішувалося. В принципі - це програма мінімум, що хотілося б мати», - говорить Василь.

«Змінити трішки доріжки можна було б, а так все добре», - відповідає Олексій.

«Тут багато чого потрібно і змінити, і додати. Потрібно почистити пляж, річку, потрібно зробити душові. Ви бачили, як побудували роздягальні на бетонному фундаменті і куди цей бетонний фундамент - це відмивання грошей, чи що це? Навіщо він, адже їх потім перенесли на пісок. А парк хороший», - розповідає Ігор.

«Тут є все, мені дуже подобається, я у захваті від цього парку. Навіть не знаю, що тут можна змінити», - ділиться Діана Соболь.

«Тут дуже гарно, особливо для дітей», - додає Анастасія Цалко.

Нагадаємо, в інтерв’ю на початку року мер Сергій Сухомлин говорив, що цього року в гідропарку нарешті зроблять душові кабінки.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно мер Житомира Сергій Сухомлин створив робочу групу з перевірки місць масового відпочинку населення на воді.

Березневий фоторепортаж з гідропарку дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гідропарк парк відпочинок  
Матеріали по темі